Egy honlapkészítésre és kereső marketingre specializálódott fiatal csapat vagyunk. Kis és közepes vállalkozásoknak segítünk, hogy a legtöbbet tudják kihozni az online megjelenésükből.

Miért minket válassz?

 • Ügyfélbarát informatika, azaz látjuk a kérdést a Te szemszögedből is, mivel csapatunk nagy része korábban ügyfélként is részt vett, céges és személyes weboldalak létrehozásában.
 • Minden általunk készített weboldal reszponzív megjelenésű.
 • Google partnerként, hiteles forrásból, elsőként értesülünk a legújabb trendekről.
 • Nem kell senkire várnod, ha frissítenéd a honlapod tartalmát. Az egyik legjobban kezelhető magyar nyelvű, adminisztrációs  felülettel rendelkező rendszerrel dolgozunk.

Rólunk mondták

 • “Cégünknél három, teljesen különböző tevékenységgel foglalkozó részlegek vannak (vendéglátás, hajóértékesítés, nagyhajó kikötés). Zsoltékat mindhárom területtel megbíztuk, hogy dolgozzunk, ötleteljünk együtt online fronton – örömünkre szolgált, hogy mindegyiknél tudtak új javaslatokat, megoldásokat, újításokat prezentálni.
  Gyorsaságuk pedig kimagasló, minden feltett kérdésre, felvetett ötletre hamar reagálnak.
  Többek között ezekért a jegyekért szeretjük őket: gyorsak, kreatívak, innovatívak, fiatalok, lendületesek.”
  Tomos Kft. – Tomos Lilla
  Tulajdonos

Jelmondatunk: Honlapkészítés egyszerűen, gyorsan és sikeresen.

„Egy cégnél a két legfontosabb funkció a marketing és a termékfejlesztés. Csak ez a két funkció HOZZA a pénzt, minden egyéb csak VISZI .” Peter Drucker.

 

Ezt mi szeretjük azzal kiegészíteni, hogy a termékfejlesztésnél legyen meg a marketing szemlélet is. Tehát az új honlapodat bízd olyanra, aki kiemelten foglalkozik az online marketing szempontjaiddal is. Mi a szakma legjobbjaival dolgozunk együtt a Te üzleti sikereidért. Kiemelt partnerünk a WordPress, a Google és a Mailchmip, továbbá a hazaiak közül az OMA (Online Marketing Akadémia) és az Optimonk is.

A CSAPAT

Ulmer Zsolt

Online Marketing

Google által minősített szakértő, AdWords témában.

Dombai András

Online Marketing

Google által minősített szakértő, AdWords témában.

Szabó Balázs

WordPress szakértő

Google által minősített szakértő, AdWords témában.

logo_qualified

Poczik Zoltán

Fotográfus