Belekezdtél egy WordPress oldal felépítésébe és elakadtál?

 

A WordPress a világ egyik leginkább felhasználóbarát weboldal motorja. Mégis, hogy valóban hatékonyan tudjunk dolgozni vele, sokszor szükséges a szakértő segítség. Előfordulhat, hogy egy WordPress verzió frissítés után szétesik a weboldal, vagy csak egy kicsi hiányzik, hogy tökéletes legyen, amit alkottál. Tapasztalt WordPress fejlesztőink szívesen segítenek a nehéznek tűnő helyzetekben is. Nem csak általánosságban beszélünk, hanem megosztjuk veled az alkalmazott konkrét lépéseket, praktikákat.

Szeretnéd, hogy WordPress weboldalad jó kezekben legyen, vagy fejlesztenél rajta?

A honlap karbantartás szolgáltatásunkat akkor ajánljuk, ha szeretnéd, hogy az oldalad frissítését, kisebb-nagyobb módosításokat, funkció fejlesztéseket mi végezzünk el.

KÉT OPCIÓBÓL IS VÁLASZTHATSZ:

  1. Megbízás alapon: Akkor ideális, ha ritkán van szükséged segítségre oldalad frissítéséhez. Nincs havidíj, az elszámolás egész órás egységekben történik.
  2. Havidíjas alapon: Közösen meghatározunk egy keretóraszámot, amelyet havonta felhasználhatsz egy kedvezményes óradíjon. Ha túllépnéd a keretet, a további órákat is a kedvezményes díjon számítjuk.

Mire számíthatsz?

 

  • Átnézzük az oldalad és javaslatokat teszünk arra, milyen változtatásokkal lenne még hatékonyabb a vevőszerzés.
  • Segítünk átlendülni a problémán, ahol elakadtál, ha szeretnéd befejezzük a weboldalad.
  • Érthető, közvetlen párbeszédre, fölösleges szakmai szleng nélkül.

Kérj ajánlatot most!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Megjegyzés: Kérjük írd le minél részletesebben a funkciókat, amiket az oldal tartalmazzon (pl.: slider, űrlap, kérdőív, hírlevél feliratkozás, blog, galéria, referenciák, chat, online foglalási rendszer, lecke alapú rendszer)

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót*