A legfontosabb egy új honlap készítésekor, hogy a tervezés, fejlesztés minél hatékonyabb legyen, így minél előbb élvezheted az új honlapod nyújtotta előnyöket és a végeredmény egy szép, letisztult weboldal.

Mi pont ezért választottuk a WordPress-t, mert így több mint 10.000 előre elkészített weboldal sablon közül lehet választani, amit már csak a Te cégedre kell szabni. Így alapvetően egy jól összerakott, szép, reszponzív oldalból indulunk ki, és a

fejlesztési idő és így annak költsége is csak töredéke annak, amit egy olyan oldalnál tapasztalnál, amit az alapoktól kellene felépíteni.

És a legjobb még hátra van, hiszen egy WordPress oldal nagyon egyszerű, magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik, így azt akár saját magad is frissítheted, nem kell senkire várni, ha cserélnéd a tartalmat.

Minden általunk készített weboldal keresőoptimalizált szerkezetű. Ez azt jelenti, hogy a weboldalad a Google kereső robotjai számára jól értelmezhető szerkezetben és a számodra fontos kulcsszavakat tartalmazzák.

Ha folyamatosan jó helyen szeretnél szerepelni a Google keresőjében, akkor folyamatos munkára van szükség. A weboldalad tartalmát és az oldaladra mutató linkeket tudatosan kell bővíteni, változtatni.

A keresőoptimalizálás sikerességét befolyásoló legjellemzőbb tényezők:
  • a domain neved kora.
  • a kiválasztott kulcsszavak körül kialakult verseny.
  • az oldal állapota illetve, hogy milyen szinten van összekötve a Google egyéb szolgáltatásaival.
  • Az oldaladra mutató linkek száma és minősége.

TIPP

A keresőoptimalizálás mérőszáma egyre inkább a google keresőjéből érkező látogatók számának növekedése, és nem pedig a találati listán való helyezés. Ez azért van, mert a Google személyre szabja a találati listát és a keresési előzményed függvényében a számodra releváns oldalakat előnyben részesíti. Tehát mindenki más rangsort lát. Vagyis, ha keresőoptimalizálással bízol meg valakit, ne csak a keresőben elért rangsort figyeld és ellenőrizd, hanem kísérd figyelemmel a forgalomnövekedést is a Google Analytics-ben.

Jelmondatunk: Honlapkészítés egyszerűen, gyorsan és sikeresen.

Kérj ajánlatot most!

Név*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet

 Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót*

KIEMELT REFERENCIÁINK